Εταιρεία

Άνεση

Το 2005, η μάρκα Sit & Joy εισήχθη στην αγορά από την HMG Bedtextiel BV. Όλα ξεκίνησαν με πουφ. Αργότερα αποδείχθηκε μια μεγάλη επιτυχία της συλλογής Sit & Joy και επεκτάθηκε σε δεκάδες προϊόντα. Σήμερα, προσφέρουμε διάφορα είδη πουφ, προϊόντα lounge, μοναδικά μαξιλάρια, ξαπλώστρες, πολύχρωμες τσάντες και μαξιλάρες για τα αγαπημένα σας κατοικίδια κάτω από διάφορες μάρκες Sit & Joy.

Ποιότητα

Οι συλλογές Sit & Joy έχουν κατασκευαστεί και σχεδιαστεί από την HMG Bedtextiel BV, μια εταιρεία που εδρεύει στο Eindhoven. Τα τελευταία 25 χρόνια, η HMG Bedtextiel BV έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη και είναι γνωστή για την εστίασή της στις ανάγκες των καταναλωτών και για το ευρύ φάσμα της ποιότητας των προϊόντων σε ελκυστικές τιμές.

Πολυχρωμία

Οι τακτικοί πελάτες μας γνωρίζουν ήδη ότι: Sit & Joy σημαίνει ευελιξία, αξιοπιστία και ποιότητα σε προσιτή τιμή. Επομένως, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πολύχρωμους μοντέρνους εσωτερικούς χώρους και άνετα προϊόντα.

Διανομέας

Η διανομή των προϊόντων της Sit&Joy για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Βουλγαρία γίνεται από την  logo texxa εταιρία η οποία είναι μέλος του ομίλου logo_HMG.